Hrvaska - CEP

Nogavice iz 80-tih

"Tecite z 80-imi" - uživajte v tekih z najboljšimi tekaškimi nogavicami!

Kompresijske nogavice iz 80-ih združujejo najnovejše tehnologije CEP z ikonično atletsko osnovo 80-ih. Ne glede na to, ali tečete sami, s svojim najboljšim prijateljem ali celotno tekaško ekipo: te športne nogavice nove generacije 3.0 vas podpirajo z inovativnimi funkcijami in vam pomagajo doseči športno odličnost. Lahko jih nosite kadarkoli želite, saj so te trendovske športne nogavice popolnoma primerne za športni prosti čas in vašemu teku dodajo modni predznak.

Tekaške nogavice vam s pomočjo kompresije CEP naredijo noge lažje. Nogavice 3.0 imajo nov in izboljšan kompresijski profil, ki se postopoma zmanjšuje navzgor po nogi. Kaj to pomeni za vas? Ciljno stiskanje aktivira vaše noge in tako zagotavlja optimalno oskrbo s kisikom in hranili. Kompresija prav tako pospeši odstranjevanje presnovnih odpadkov in hitreje napolni rezerve energije. Noge se počutijo lažje in ko pričnete teči, se že začnete regenerirati.

Nogavice 3.0 optimizirajo uravnavanje toplote in vlage ter se popolno prilegajo nogi. Kompresijske nogavice iz 80-ih se ovijejo okoli stopala in meč kot druga koža, medtem ko tehnologija HeiQ Smart Temperature skupaj z vrhunsko prejo Smart Dry ohranja noge prijetno suhe. Lahko se poslovite od žuljev in preprosto uživate v prijetni tekaški izkušnji.

CEP kompresija dodatno stabilizira gležnje in stopalni lok. Kompresija v teh elegantnih tekaških nogavicah aktivira kožne receptorje okoli gležnjev in poveča mišično napetost in postavitev stopal. To stabilizira vašo hojo in zmanjša tveganje za poškodbe.

Športne nogavice iz 80-ih so narejen iz vrhunske mešanice visokokakovostnih vlaken  in bodo vaš spremljevalec še leta. Njihov klasični črtasti vzorec daje eleganten videz in z nogavicami iz 80-tih boste vedno v stilu.

 

KOMPRESIJSKE NOGAVICE IZ 80-tih

Namenjene:vsem športnikom

Lastnosti:

  • Natančno določen profil kompresije za optimalne športne dosežke in regeneracijo.
  • Izjemno udobne, anatomsko oblikovane in odlično uravnavanje vlage in toplote.
  • Stabilizacija gležnjev in stopalnih lokov.

Narejene: v Nemčiji (medi GmbH & Co. KG)

Material: 83 % poliamid, 17 % spandex.

Barva:

Barva (Ž)

Šifra

 

Barva (M)

Šifra

bela / rdeča-modra

WP40QV

 

bela / rdeča-modra

WP50QV

 

Velikosti:ženske od II do IV, moške od III do V,  (na osnovi obsega meč na najširšem delu) :

Obseg meč v cm

25 - 31

32 - 38

39 - 44

45 - 50

 

Velikost

 

II

III

IV

V

 

NAPOTKI ZA PRANJE