Hrvaska - CEP

Kompresijske nogavice

KOLESARSKE KOMPRESIJSKE NOGAVICE

Natančno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar največji dotok kisika in energije, s tem poveča vašo moč in vzdržljivost. Kolesarske kompresijske nogavice CEP so izdelane s tehnološkim postopkom, ki omogoča, da je sprednja stran nogavic izdelana iz še bolj finega tkanja, kot ostale nogavice. Tako se bodo nogavice še bolje oprijele nog, hkrati pa ne boste izgubljali dodatne energije zaradi slabe aerodinamičnosti.

HITREJŠE IN LAHKOTNEJŠE KOLESARJENJE – HITREJŠA REGENERACIJA – BOLJŠE POČUTJE

Časi, ko so nogavice predstavljale le zaščito pred nastankom žuljev na stopalu, so že zdavnaj minili. Športne kompresijske nogavice CEP so funkcionalne športne nogavice s patentirano porazdelitvijo kompresije, ki znanstveno dokazano poveča prekrvavitev mišic, s tem pa tudi njihovo moč in vzdržljivost.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije. Najnaprednejša tehnologija tkanja "made by medi", številka ena na področju medicinske kompresije, nam omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno. 

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA KOMPRESIJSKIH NOGAVIC CEP

Kompresijske nogavice znanstveno dokazano povečajo pretok krvi, kar zelo pozitivno vpliva na vašo moč in vzdržljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo. Istočasno te visokotehnološke nogavice obremenitve enakomerno porazdelijo preko napetih mišic in tetiv, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja ter pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev. Zagotavljajo vam:

 • boljšo prekrvavitev mečnih mišic,
 • večji dotok kisika v mišice,
 • večjo moč in vzdržljivost,
 • hitrejšo regeneracijo,
 • večjo stabilnost mišic in sklepov,
 • izboljšano koordinacijo.

OPORA ZA AHILOVO TETIVO IN NART

Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive. Dodatna opora zaščiti nart.

ANATOMSKO OBLIKOVAN IN OBLAZINJEN PODPLAT

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Športne kompresijske nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših meč (izmerite si ga na najširšem delu) ter številko čevljev. Preglednico velikosti najdete tukaj.

MATERIAL

85 % poliamid 
15 % elastan

BARVA

Črna

NAPOTKI ZA PRANJE

 

Zaupajo nam

 • Kolesarski klub Adria Mobil

 • Jani Brajkovič

 • Kristijan Koren

 • Grega Bole

 • Simon Špilak

 • Robert Kišerlovski

 • Matej Mugerli

Naroči se na novice CEP