Hrvaska - CEP

Nogavčki

KOMPRESIJSKI NOGAVČKI CEP

Večja prilagodljivost – večja vzdržljivost – boljše počutje. Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom ali kolesarjenjem se bodo vaše noge z vsakim korakom počutile bolj sveže in spočite. Manjkajoči stopalni del vsem športnikom, ki se nogavicam, katerih so vajeni, ne želijo odpovedati, zagotavlja optimalno kombinacijo prilagodljivosti in kompresije, ki poveča moč in vzdržljivost tako, da omogoča večji dotok kisika v mečne mišice.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost je predvsem edinstveno znanje: rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije so združeni v vseh naših izdelkih. Najsodobnejša tehnologija tkanja nam omogoča, da kompresijska v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno.

Rezultat: fiziološko idealen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

UPORABA

Istočasno visokotehnološki nogavčki CEP obremenitve enakomerno porazdelijo na napete mišice in tetive, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja in pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

SREBROVI IONI

Prepustite se blagodejnemu učinku srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavčki optimalno prilagodijo obliki noge.

"MADE IN GERMANY" IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Kompresijske nogavčki CEP allsports so izdelani v Nemčiji, "Made in Germany", v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših meč (izmerite si ga na najširšem delu) ter številko čevljev. Preglednico velikosti najdete tukaj.

MATERIAL

79 % poliamid
21 % elastan

BARVE

bela, črna, modra, rdeča, pink

"flash" oranžno črna, "flash" zeleno črna, "flash" pink

ženske barve 2015: svetlo modra - pink, vijolično modra - pink, črna - pink

moške barve 2015: svetlo modra - zelena, vijolično modra - zelena, črna - zelena

NAPOTKI ZA PRANJE

 

Zaupajo nam

  • Kolesarski klub Adria Mobil

  • Jani Brajkovič

  • Kristijan Koren

  • Grega Bole

  • Simon Špilak

  • Robert Kišerlovski

  • Matej Mugerli

Naroči se na novice CEP