Hrvaska - CEP

Ultra lahke majice - Kratek rokav

ULTRALAHKE MAJICE CEP

Nemški proizvajalec kompresijskih oblačil CEP se še naprej razvija na področju kompresije in tekstila. Zadnja novost je ultralahka majica CEP s kratkimi in dolgimi rokavi iz zračnih in izjemno lahkih materialov, ki z nizko stopnjo kompresije skrbijo za vaše udobje in vam med športno aktivnostjo omogočajo, da koža ostane suha.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije. Najnaprednejša tehnologija tkanja "made by medi", številka ena na področju medicinske kompresije, nam omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno. 

V ultralahkih majicah CEP je nizka stopnja kompresije, ki pomaga k aktivaciji mišic zgornjega dela telesa.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA ULTRALAHKI MAJIC CEP

Ultralahke majice CEP skrbijo za vaše odlično počutjem med gibanjem, ne glede na to s katerim športom se ukvarjate. Zagotavljajo vam:

  • blago prekrvavitev mišic,
  • boljše počutje,
  • manjše tresenje mišic in
  • lahkotnejše gibanje.

ODVAJANJE VLAGE IN VENTILACIJA

Tkanina omogoča odlično ventilacijo in odvajanje, tako da vaše telo ostane suho, hkrati pa ima občutek hladu. Primerno za uporabo v toplem  in vročem vremenu.

BREZ ZUNANJIH ŠIVOV

Kakovostna izdelava brez zunanjih šivov skrbi, da ne prihaja do drgnjenja kože ob majico, kar omogočajo ergonomsko oblikovani šivi.

3-D  ANOTOMSKI OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se majice optimalno prilagodijo obliki zgornjega dela telesa, kar omogoča visoko stopnjo udobja. Ženski in moški modeli.

ULTRALAHKI MATERIALI

Ultralahki materiali so bistveni za hitro in lahkotno gibanje.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Športne kompresijske majice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da majice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali majico, ki se vam bo prilegala kar najbolj optimalno, si oglejte preglednico velikosti, ki jo najdete na povezavi.

MATERIAL

67 % poliamid 
33 % poliester

DOLŽINA ROKAVA

Kratek rokav.

BARVA

Bela, črna.

NAPOTKI ZA PRANJE

Priporočamo pranje na 30 stopinjah brez mehčalca.