Hrvaska - CEP

CEP fotonatečaj 2012

CEP ekipa ponovno izbira najbolj izvirno, zabavno, nenavadno in nepozabno CEP fotografijo leta 2012! Leta 2010 se je nagrajenka iz praktičnih razlogov domislila uporabiti CEPke za delo po napornem teku J. Kaj pa bo letos? Že imate idejo? Ste nam že kdaj želeli poslati fotografijo kake dogodivščine, pa ni bilo časa? No, sedaj vam ponujamo motivacijo!

Fotografije nam lahko nalepite na spletno stran CEP Slovenija na našem Facebook profilu ali pa pod @cep_ke na Twitterju! Fotografije sprejemamo do vključno 30. oktobra 2012, naša komisija pa bo nekaj dni kasneje razglasila zmagovalce. Avtor/ica zmagovalne fotografije prejme CEP kompresijske hlače, drugouvrščeni/a nove CEP neon tekaške nogavicein tretjeuvrščeni/a nove neon nogavčke! Da ne bodo vidne le fotografije, temveč tudi vi!

Mi že nestrpno pričakujemo prve slike vaše domišljije, saj ste po nam znanih izkušnjah v tem odlični! Za kakršne koli dodatne informacije pa smo vam vedno na voljo.

Zmagovalna slika leta 2010.

Opomba: Z oddajo fotografije na Facebook profil CEP ali na CEP stran Twitter @cep_ke, se avtor/ica fotografije zavezuje, da s tem niso kršene avtorske pravice in da je material brezplačno na voljo podjetju Vik d. o. o. Tržič oz. CEP Slovenija za trženjske namene.