Hrvaska - CEP

Košarkarji znova v CEP-kah

Košarkarska zveza Slovenije in podjetje VIK d.o.o. sta se po odličnem sodelovanju v letu 2013 dogovorila za podaljšanje pogodbe, ki sta ga razširila še na reprezentanco članic in mlajših članov.
Podjetje VIK d.o.o., uradni partner Košarkarske zveze Slovenije, bo tudi letos naše najboljše košarkarje opremljalo s kompresijskimi oblačili CEP, med katere spadajo nogavice za ekipne športe "teamsport", kompresijski nogavčki ter hlače. Oblačila v napornem ritmu pomagajo k hitrejši regeneraciji na treningi in tekmah, zato so jih slovenski reprezentanti z veseljem uporabljali.
Matej Avanzo, direktor članskih reprezentanc in marketinga:
"S podjetjem VIK d.o.o. je Košarkarska zveza Slovenije sodelovala že v lanski reprezentančni akciji, odlično sodelovanje ter zadovoljstvo obeh partnerjev, pa je botrovalo sklenitvi nove pogodbe. Pred in med EuroBasketom 2013 so kompresijska oblačila CEP uporabljali slovenski članski reprezentanti, letos pa smo sodelovanje razširili tudi na izbrani ekipi članic, ki se bodo junija borile za premierno uvrstitev na EuroBasket 2015 ter mlajših članov, ki bodo igrali na evropskem prvenstvu na Kreti. Člani so izdelke CEP nosili z veseljem in so jih tudi zelo hvalili, zato sem prepričan, da bo enako tudi z njihovimi mlajšimi kolegi ter reprezentantkami. Podjetju VIK d.o.o. se zahvaljujem za podporo, ki jo namenjajo slovenskim reprezentancam in sodelovanje, ki bomo nedvomno še nadgrajevali."
Majda Kurent Švab, direktorica podjetja VIK d.o.o.:
"Blagovna znamka CEP je v slovenskemu športu prisotna že nekaj let. Veseli nas, da sledimo naši viziji sodelovanja tako z rekreativnimi športniki, kot tudi z najboljšimi vrhunskimi športniki, športnimi zvezami in klubi na področju Slovenije. Po odličnem sodelovanju na EuroBasketu 2013 smo se odločili za podaljšanje sodelovanja s Košarkarsko zvezo Slovenije, predvsem zaradi dejstva, ker je bil odziv igralcev na oblačila CEP izjemno pozitiven. Veseli nas, da bodo s kompresijskimi oblačili CEP opremljene tudi članice ženske reprezentance."