Hrvaska - CEP

CEP – Inteligentna oblačila

Športna oblačila CEP športnikom ponujajo maksimalno kakovost ter unikatno prednost pred ostalimi športnimi oblačili, in sicer so ukrojena po njihovih posebnih zahtevah ter željah. Ne glede na to ali gre za športno aktivnost, regeneracijo, preventivo pred poškodbami ali pa za dodatno energijo med vsakodnevnimi opravili – CEP vam vedno ponudi najvišjo raven kakovosti, kar vam zagotavljamo zaradi dolgoletnih edinstvenih izkušenj.

Znamka CEP sodi v skupino medi, ki predstavlja nemško proizvodnjo visokotehnoloških medicinskih izdelkov in spada med vodilna svetovna podjetja na trgu medicinskih izdelkov.  Posledično se znamka CEP razvija v okviru edinstvenega znanja in  raziskav ter razvoja, proizvodnih standardov in metod, ki skupaj z medi kompresijo nudi le najboljše. Slednja je plod sodelovanje znanstvenikov, zdravnikov ter športnikov po vsem svetu, ki s svojim znanjem pripomorejo k optimalni vključitvi kompresije v CEP izdelke ter tako najoptimalnejšem izkupičku za športnike – ne glede na tip športa ali raven športnikove pripravljenosti. Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 60 let raziskav in razvoja na področju kompresije.

Linije športnih oblačil CEP

PROGRESSIVE +

Progressive sports + linija predstavlja maksimalno fizično predstavo, maksmimalno vzdržljivost ter maksimalno raven energije, in sicer zaradi fizično popolnega profila medi kompresije.  Kakovost ter funkcionalnost združena z edinstvenimi učinki medi kompresije so oblikovani tako, da se prilagajajo posamezniku in njegovi športni panogi.

DYNAMIC +

Dynamic + linija podobno kot Progressive + predstavlja izboljšano fizično predstavo, vzdržljivost ter mnogo višjo raven energije. Za razliko od slednje, se Dynamic + izdelki osredotočajo na določeno mišično skupino oz predel telesa, kateremu je kompresija namenjena. 

RECOVERY +

Recovery + linija (regeneracijska) skrbi za hitrejšo aktivacijo mišic pred športno aktivnostjo ter hitrejšo regeneracijo po njej. Proizvodi te linije skupaj z medi kompresijo zagotavljajo popolno udobje in učinkovitost ter kakovost.

ACTIVE

Kot liniji Progressive+ in Dynamic+ je tudi linija Active sinonim za najboljše razmerje med kakovostjo in optimalno podporo med gibanjem. Pri liniji Active gre za kratke nogavice, ki segajo do gležnjev, zatorej kompresija ni prisotna. 

EVERY DAY +

Linija Every Day + je zasnovana za športnike, ki želijo CEP proizvode nositi ne le med športno aktivnostjo temveč prisegajo na kakovost, funkcionalnost ter edinstvene prednosti CEP opreme tudi v vsakodnevnem življenju. Popoln izgled ter maksimalno udobje, 24ur na dan, 7 dni v tednu.

 

Naroči se na novice CEP