Hrvaska - CEP

PRO Kompresijske hlače

Najnovejši trendi v svetu športa namenjajo vedno več poudarka regeneraciji po športni aktivnosti. Ključ za dobre rezultate ob kvalitetnem treningu ni več samo v količini treninga, vse bolj pomemben je čas pred in po treningu, tekmi, športni aktivnosti. Pred pričetkom intenzivne športne aktivnosti, treninga ali tekme morajo biti mišice čim bolje pripravljene na začetek aktivnosti tudi z namenom preprečevanja poškodb, po koncu pa hitra regeneracija pomeni pripravo za nov ciklus.

Namenjene

vrhunskim športnikom za boljšo in hitrejšo regeneracijo.

Lastnosti

posebej močna kompresija opazno učinkuje že po dveh urah. Originalna »medi« kompresija je na osnovi več meritev natančno določena po celi nogi in v kombinaciji z inovativnim stopalnim delom vzpodbuja kroženje krvi po celem telesu, preprečuje zastoje in pospešuje izločanje laktatov. Izjemno zračno propustna tkanina odlično uravnava toploto in vlago, hkrati pa se hlače odlično prilegajo nogi.

Narejene

v Nemčiji (medi GmbH & Co. KG)in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da hlače ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

Material

75% poliamid, 25% elastan.

Barva

črna.

Velikost

ženske od XS do L, moške od S do XL.