Hrvaska - CEP

CEP smučarske termo nogavice

 

Posebnost: Pametna infra rdeča tehnologija (SMART INFRARED TECHNOLOGY) - niti, iz katerih je izdelana tkanina, vsebuje bioaktivne minerale, ki infrardeče sevanje telesa odbijajo nazaj globoko v tkiva in mišice, s tem izboljšajo mikro cirkulacijo in tako pospešujejo regeneracijo.

Namenjene :vsem smučarjem.

Lastnosti: Tople noge in več energije med smučanjem zagotavljajo kompresijske termo nogavice, ki so narejene s posebno tehniko pletenja iz malo debelejših tkanin. Originalna »medi« kompresija v kombinaciji s SMART INFRARED tehnologijo pospeši kroženje krvi po celem telesu, tudi v kapilarah. Posledica pravilno razporejena kompresije je dodatna oskrba mišic s kisikom in hitrejše izločanje laktatov, kar prispeva k hitrejši regeneraciji. Nogavice so zračne ter odlično uravnavajo toploto in vlago nog. Nogavice se brez gub prilegajo nogi in poskrbijo za vaše udobje preko celega dneva.

Narejeno:v Nemčiji (medi GmbH & Co. KG)in izdelano v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da material ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in je prijazen do kože.

Material: 85% poliamid, 15% elastan

Barva: črna/temno modra, oranžna, črna/svetlo modra, zelena.

Velikost: ženske od II do IV, moške od III do V.

Cena: 49,90€

 

Zaupajo nam

  • Smučarska reprezentanca Slovenije - uradni partner 2011 - 2013

  • Nemška smučarska reprezentanca

Naroči se na novice CEP