Hrvaska - CEP

3/4 Hlače

¾ KOMPRESIJSKE HLAČE

Doživite popolno kombinacijo kompresije, ki poveča vašo moč in vzdržljivost, ergonomske ukrojenosti in zračnih materialov.

HITREJŠE IN LAHKOTNEJŠE GIBANJE – HITREJŠA REGENERACIJA – BOLJŠE POČUTJE

Tečete, gibate in regenerirate se lahko hitreje, kadar imate pri tem pravo in kakovostno podporo. To podporo smo s podjetjem Medi, ki je številka ena na področju medicinskih kompresijskih proizvodov, razvili posebej za vas.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost je predvsem edinstveno znanje: rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije so združeni v vseh naših izdelkih. Najsodobnejša tehnologija tkanja nam omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno.

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

PREDNOSTI  ¾ KOMPRESIJSKIH HLAČ

¾ kompresijske hlače znanstveno dokazano povečajo pretok krvi, kar posledično pozitivno vpliva na vašo moč in vzdržljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo. Zagotavljajo vam:

  • boljšo prekrvavitev stegenskih mišic,
  • večji dotok kisika v mišice.
  • večjo moč in vzdržljivost,
  • manjše tresenje mišic,
  • preprečevanje manjših poškodb,
  • stabilizacija mišic,
  • lahkotnejše gibanje,
  • hitrejšo regeneracijo.

AKTIVNA ZRAČNOST

Zmes poliamida in elastana vpije zelo malo vlage in se izredno hitro suši (quick-dry material z učinkom hlajenja), kar optimalno uravnava toploto in vlago.

PLOSKI ŠIVI

Preprečujejo drgnjenje in praskanje po koži.

MEHKA OBROBA

Mehka in elastična obroba nad kolenom se noge tesno oprime, ne da bi se zarezovala v kožo.

UV 50+

Hlače so izdelane iz materialov, ki vas zaščitijo pred soncem.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč njihovi tridimenzionalni zasnovi se hlače optimalno prilagodijo vaši postavi in vam med tekom zagotavljajo popolno svobodo gibanja.

Materiali vrhunske kakovosti, ki se ne gubajo ob kolenu, udoben pas in anatomsko prilagojena oblika za moške in ženske.

ŽEP (na zadnji strani)

Za ključe in kovance ali za energijski gel.

»BETTER SHAPE«

S pomočjo kompresije, ki poveča vašo moč in vzdržljivost, bodo vaše mišice kasneje utrujene, hkrati pa bodo vaša stegna in zadnjica postala še bolj čvrsta in napeta.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali hlače, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg svojih stegen (izmerite si ga na sredini stegna, z nogo pokrčeno pod kotom 90°). Če je obseg ravno na meji med dvema velikostnima številkama, se pri izbiri ravnajte po svoji konfekcijski številki. Lahko si pomagate tudi z navodili o velikostih.

BARVA

črna

MATERIAL

71 % poliamid, 29 % elastan

NAPOTKI ZA PRANJE