Hrvaska - CEP

Merino kompresijske nogavice

MERINO ŠPORTNE KOMPRESIJSKE NOGAVICE ZA TEK

Merino kompresijske nogavice so zaradi vsebovane merino volne toplejše, kot obi─Źajne kompresijske nogavice in primerne predvse za tek v hladnejšem delu leta.

HITREJŠI IN LAHKOTNEJŠI TEK – HITREJŠA REGENERACIJA – BOLJŠE PO─îUTJE

Merino kompresijske nogavice CEP so funkcionalne športne nogavice s patentirano porazdelitvijo kompresije, ki znanstveno dokazano pove─Źa prekrvavitev mišic, s tem pa tudi njihovo mo─Ź in vzdr┼żljivost. 

Natan─Źno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar najve─Źji dotok kisika in energije ter s tem pove─Źa vašo mo─Ź in vzdr┼żljivost. Vaš tek bo lahkotnejši, hkrati pa boste zmanjšali mo┼żnosti za morebitne poškodbe.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so zdru┼żeni rezultati 50 let raziskav in razvoja na podro─Źju kompresije. Najnaprednejša tehnologija tkanja "made by medi", številka ena na podro─Źju medicinske kompresije, nam omogo─Źa, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natan─Źno in to─Źno tja, kjer je to potrebno. Natan─Źno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar najve─Źji dotok kisika in energije.

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki pove─Źa vašo mo─Ź in vzdr┼żljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo, vaš tek bo lahkotnejši, hkrati pa boste zmanjšali mo┼żnosti za morebitne poškodbe.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA MERINO KOMPRESIJSKIH NOGAVIC CEP

Kompresijske nogavice znanstveno dokazano pove─Źajo pretok krvi, kar zelo pozitivno vpliva na vašo mo─Ź in vzdr┼żljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo. Zagotavljajo vam:

  • boljšo prekrvavitev me─Źnih mišic,
  • ve─Źji dotok kisika v mišice,
  • ve─Źjo mo─Ź in vzdr┼żljivost,
  • hitrejšo regeneracijo,
  • manjše tresenje mišic in
  • lahkotnejši tek in kolesarjenje.

Isto─Źasno te visokotehnološke nogavice obremenitve enakomerno porazdelijo preko napetih mišic in tetiv, kar pripomore k ve─Źji natan─Źnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja ter pomaga prepre─Źevati te┼żave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

OPORA ZA AHILOVO TETIVO

Dodatne oja─Źitve na obmo─Źju Ahilove tetive prepre─Źujejo poškodbe in vnetja tetive.

OBLAZINJEN PODPLAT

Posebne oja─Źitve na podplatu nogavice bla┼żijo pritiske in prepre─Źujejo nastajanje ┼żuljev in otiš─Źancev.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zra─Źnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujo─Ź tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten ob─Źutek na ko┼żi in dolgotrajno sve┼żino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Športne kompresijske nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do ko┼że.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših me─Ź (izmerite si ga na najširšem delu) ter številko ─Źevljev. Preglednico velikosti najdete na povezavi.

MATERIAL

55% poliamid, 17% volna, 15% elastan, 13% polipropilen

BARVE

modro - ─Źrna

NAPOTKI ZA PRANJE

Priporo─Źamo pranje na 30 stopinj.