Hrvaska - CEP

Stopalke

STOPALKE CEP (ŠPORTNE NOGAVICE)

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je pripravil novost - stopalke CEP. Stopalke CEP so nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Razvoj stopalk temelji predvsem na želji uporabnikov, da bi kakovostno izdelan stopalni del kompresijskih nogavic CEP prenesli tudi v izdelavo stopalk.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Stopalke CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogavčkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporočamo običajne kompresijske nogavice ali nogavčke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih oblačil.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA STOPALK CEP

  • preprečujejo nastajanje žuljev,
  • povečajo stabilnost,
  • omogočajo dodatno udobje,
  • rahlo povečajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

OBLAZINJEN PODPLAT

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otišÄancev.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Stopalke CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali stopalke, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših gležnjev in številko čevljev. Preglednico velikosti najdete na povezavi.

MATERIAL

89 % poliamid, 
11 % elastan

NAPOTKI ZA PRANJE