Hrvaska - CEP

Ultra Nogavčki

ULTRA NOGAVČKI CEP

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je za letošnjo pomlad pripravil novost - ultra lahke kompresijske nogavčke najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Še tanjše tkanje in nekoliko večja kompresija kot pri navadnih kompresijskih nogavčkih omogoča zahtevnim športnikom še lahkotnejše gibanje.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Naša prednost je predvsem edinstveno znanje: rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije so združeni v vseh naših izdelkih. Najsodobnejša tehnologija tkanja nam omogoča, da kompresijo v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno. Rezultat: fiziološko idealen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo. Pri ultra nogavčkih je kompresija nekoliko večja kot pri običajnih nogavčkih, tkanje pa je še tanjše.

UPORABA

Nogavčki CEP so zasnovani za tekače, triatlonce, kolesarje in za uporabo med igro. Visokotehnološki nogavčki CEP obremenitve enakomerno porazdelijo na napete mišice in tetive, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja in pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

SREBROVI IONI

Prepustite se blagodejnemu učinku srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavčki optimalno prilagodijo obliki noge.

"MADE IN GERMANY" IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Kompresijske nogavčki CEP allsports so izdelani v Nemčiji, "Made in Germany", v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših meč (izmerite si ga na najširšem delu) ter številko čevljev. Preglednico velikosti najdete tukaj.

MATERIAL

52% poliamid, 25% elastan, 23% polipropilen

NAPOTKI ZA PRANJE

Priporočamo pranje na 30 stopinj.