Hrvaska - CEP

Ultra nogavice

ULTRA ŠPORTNE NOGAVICE CEP

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je za letošnjo pomlad pripravil novost - ultra lahke kompresijske nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Še tanjše tkanje in pa nekoliko ve─Źja kompresija kot pri navadnih kompresijskih nogavicah omogo─Źa zahtevnim športnikom še lahkotnejše gibanje.

LAHKOTNEJŠI GIBANJE – BOLJŠE PO─îUTJE

Nogavice so izjemno pomemben del športne opreme, ki vam lahko pomaga do lahkotnejšega gibanja in boljšega po─Źutja. Glavne karakteristike so tanjše tkanje, ve─Źja kompresija in natan─Źen oprijem stopalnega dela, ki prepre─Źuje drgnjenje in mo┼żnost nastanka ┼żuljev ter pove─Źana stabilnost v gle┼żnju ter stopalu.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Kratke nogavice CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogav─Źkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporo─Źamo obi─Źajne kompresijske nogavice ali nogav─Źke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih obla─Źil.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA KRATKIH NOGAVIC CEP

  • prepre─Źujejo nastajanje ┼żuljev,
  • pove─Źajo stabilnost,
  • omogo─Źajo dodatno udobje,
  • rahlo pove─Źajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

OPORA ZA AHILOVO TETIVO

Dodatne oja─Źitve na obmo─Źju Ahilove tetive prepre─Źujejo poškodbe in vnetja tetive.

OBLAZINJEN PODPLAT

Posebne oja─Źitve na podplatu nogavice bla┼żijo pritiske in prepre─Źujejo nastajanje ┼żuljev in otiš─Źancev.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zra─Źnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujo─Ź tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten ob─Źutek na ko┼żi in dolgotrajno sve┼żino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do ko┼że.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših gle┼żnjev in številko ─Źevljev. Preglednico velikosti najdete tukaj.

MATERIAL

60% poliamid, 25% elastan, 15% polipropilen

NAPOTKI ZA PRANJE

Priporo─Źano pranje na 30 stopinj.