Hrvaska - CEP

Ultra nogavice

ULTRA ŠPORTNE NOGAVICE CEP

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je za letošnjo pomlad pripravil novost - ultra lahke kompresijske nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Še tanjše tkanje in pa nekoliko večja kompresija kot pri navadnih kompresijskih nogavicah omogoča zahtevnim športnikom še lahkotnejše gibanje.

LAHKOTNEJŠI GIBANJE – BOLJŠE POČUTJE

Nogavice so izjemno pomemben del športne opreme, ki vam lahko pomaga do lahkotnejšega gibanja in boljšega počutja. Glavne karakteristike so tanjše tkanje, večja kompresija in natančen oprijem stopalnega dela, ki preprečuje drgnjenje in možnost nastanka žuljev ter povečana stabilnost v gležnju ter stopalu.

KOMPRESIJSKA TEHNOLOGIJA MEDI. ULTIMATE

Kratke nogavice CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogavčkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporočamo običajne kompresijske nogavice ali nogavčke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih oblačil.

PREDNOSTI, KI VAM JIH PRINAŠA UPORABA KRATKIH NOGAVIC CEP

  • preprečujejo nastajanje žuljev,
  • povečajo stabilnost,
  • omogočajo dodatno udobje,
  • rahlo povečajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

OPORA ZA AHILOVO TETIVO

Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.

OBLAZINJEN PODPLAT

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otišÄancev.

VENTILACIJSKI KANALI

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

3-D OPRIJEM

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

»MADE IN GERMANY« IN STANDARD ÖKO-TEX 100

Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših gležnjev in številko čevljev. Preglednico velikosti najdete tukaj.

MATERIAL

60% poliamid, 25% elastan, 15% polipropilen

NAPOTKI ZA PRANJE

Priporočano pranje na 30 stopinj.