Hrvaska - CEP

Kompresijski dresi

KOMPRESIJSKI ENODELNI DRES ZA TRIATLON

Doživite popolno kombinacijo kompresije, ki poveča vašo moč in vzdržljivost, ergonomske ukrojenosti in zračnih materialov. Na triatlonski tekmi je odlično počutje ključnega pomena, prav zato smo oblikovali triatlonski dres, ki se idealno prilaga vašemu telesu.

HITREJŠI IN LAHKOTNEJŠI TEK – HITREJŠA REGENERACIJA – BOLJŠE POČUTJE

Tečete, kolesarite, plavate ter regenerirate se lahko hitreje, kadar imate pri tem pravo in kakovostno podporo. To podporo smo skupaj s podjetjem Medi, ki je številka ena na področju medicinskih kompresijskih proizvodov, razvili posebej za vas.

KOMPRESIJA MEDI

Naša prednost je predvsem edinstveno znanje: rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije so združeni v vseh naših izdelkih. Najsodobnejša tehnologija tkanja nam omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkemo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno.

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo.

PREDNOSTI KOMPRESIJSKEGA ENODELNEGA DRESA ZA TRIATLON

Kompresijski triatlonski dres znanstveno dokazano poveča pretok krvi, kar posledično pozitivno vpliva na vašo moč in vzdržljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo. Zagotavlja vam:

  • boljšo prekrvavitev stegenskih mišic
  • večji dotok kisika v mišice,
  • večjo moč in vzdržljivost,
  • manjše tresenje mišic,
  • lahkotnejši tek in kolesarjenje,
  • hitrejšo regeneracijo.

AKTIVNA ZRAČNOST

Zmes poliamida in elastana vpije zelo malo vlage in se izredno hitro suši, kar je pomembno pri prehodu iz plavanja na kolesarski del tekme ali treninga.

PLOSKI ŠIVI

Preprečujejo drgnjenje in praskanje po koži.

MEHKA OBROBA

Mehka in elastična obroba nad kolenom se tesno oprime noge, ne da bi se zarezovala v kožo.

3-D OPRIJEM S TRIATLONSKIM OBLAZINJENJEM IN ZADRGO NA SPREDNJI STRANI

Zahvaljujoč njegovi tridimenzionalni zasnovi se dres optimalno prilagodi vaši postavi. Novo brezšivno oblazinjenje zadnje plati vam nudi še več udobja, saj se anatomsko prilega vašemu telesu in vam zagotavlja kar največjo svobodo gibanja pri teku, hkrati pa podloga omogoča kolesarjenje brez težav. Za lažje oblačenje in slačenje je dres na sprednji strani opremljen z zadrgo.

ŽEP (na zadnji strani)

Za ključe, kovance in gele.

"BETTER SHAPE"

S pomočjo kompresije, ki poveča vašo moč in vzdržljivost, bodo vaše mišice utrujene kasneje, hkrati pa bodo vaše noge postale še bolj čvrste in napete.

PREGLEDNICA VELIKOSTI

Da bi lahko izbrali dres, ki se vam bo prilegal kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših stegen (izmerite si ga na sredini stegna, z nogo pokrčeno pod kotom 90°). Če je obseg ravno na meji med dvema velikostnima številkama, se pri izbiri ravnajte po svoji konfekcijski številki. Lahko si pomagate tudi z navodili o velikostih.

MATERIAL

70 % poliamid
30 % elastan

BARVA

črna, bela

roza, modra

rdeča

NAPOTKI ZA PRANJE