Hrvaska - CEP

Naša Vizija

Prijetnejše počutje vseh ljudi in uživanje ob rekreaciji ter odlični rezultati vrhunskih športnikov zaradi najboljših kompresijskih športnih oblačil na trgu. To so glavni razlogi za razvoj blagovne znamke CEP. S kompresijskimi športnimi oblačili CEP bi radi še dodatno izboljšali vašo kvaliteto gibanja ter vam omogočili sproščene in lahkotne noge tudi pri vaših vsakodnevnih aktivnostih.

To pa ni vse, velik del naše vizije predstavlja tudi sodelovanje z vrhunskimi športniki ter pomoč mladim športnikom na njihovi športni poti. Njihovi odlični rezultati so naš navdih in veselje. Skrbno pomagamo dodati kamenček v mozaik njihovih uspehov. Prav zato je CEP ponosni partner Košarkarske zveze Slovenije in mnogih vrhunskih slovenskih športnikov. Ne pozabljamo pa niti na dobrodelne dogodke v športu, kjer s svojim sodelovanjem sporočamo, da CEP presega šport in rekreacijo.

Želimo si, da bi kompresijska oblačila CEP postala nepogrešljiv del vaše športne opreme in vaš spremljevalec doma, v službi in na potovanjih.

CEP Compression Slovenia

Naroči se na novice CEP